Teen Choice Awards 2007

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 26, 14:05-kor a(z) díjátadók témába.

Nem elfeledni ezt sem, hiszen ma lesz a FOX által prezentált díjátadó: a Teen Choice Award 2007. Nem annyira ismert díjátadóról van szó, pedig aztán annak kéne lennie, ugyan is itt nem a kritikusok döntése számít, hanem a rajongóké! A FOX aloldalán lehetett szavazni a jelöltekre! Mi is beszámoltunk – már ami minket érdekel – a jelöltek listájáról! Már csak az a kérdés, hogy ki nyeri meg az egyes kategóriákban a díjakat.

A show-t Hilary Duff és Nick Cannon fogja levezényelni. Mivel nem csak sorozatokról van szó a rendezvényen pár vendég más részről is érkezni fog, mint például: Justin Timberlake, Avril Lavgine, valamint a rekord nézettségű High School Musical 2 sztárja is. (Továbbá: Jessica Alba, America Ferrera, Megan Fox, Emmy Rossum, Lauren Conrad, Jordin Sparks, Miley Cyrus, Anna Paquin, Vanessa Hudgens, Eve, Dane Cook, Jared Padalecki, Taylor Kitsch, Steve Carell, Shia LaBeouf, Ryan Seacrest, David Spade, Michael Cera, Jonah Hill, Ryan Reynolds, Zac Efron, Dwayne “The Rock” Johnson, Rob & Big)

Az eredményekkel remélhetőleg holnapi nap jövünk! Addig elégedjetek meg ezekkel a promo képekkel!

hilary-duff-nick-cannon-01.jpg hilary-duff-nick-cannon-02.jpg hilary-duff-nick-cannon-03.jpg hilary-duff-nick-cannon-04.jpg


free web stats