Jekyll – 1.02 – Episode Two

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 29, 14:42-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_102.jpg
Premier:
2007/06/23
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Douglas MacKinnon

Dr. Jackman egyre nehezebben tudja visszatartani Mr Hyde-ot! Több, mint hat héttel telik el, melyből nem sok magánélet jut számára! Állandóan csak kérdezősködik másik énje után, azonban Ms Reimer mindkét fél felé titok tartó! Nem is csoda, hiszen van más titka is. Az idő teltével Benjemin-nak – a fekete kocsis csapat főnökének – is kezd elfogyni a türelme, mivel már be fogva szeretné látni az átváltozott Mr Hyde-ot, azonban főnöke – Mr Lennox – ezzel még koránt sem ért egyet…

Megjegyzés: Sokan azt mondják, hogy jobb volt ez a rész, mint az előző, azonban én ezzel nem éppen értek egyet! A sorozat stílusa tényleg hagy maga után kivetni valót, de talán ezért is nem kaszálom el rögvest! Vannak benne jó részek, vannak benne király részek, és vannak benne punnyadások! Összességében még sem tud feldobni annyira, mint kellene!

Újdonságok derültek ki! Feltűnik Jackman anyja, aki negyven éve ott hagyta a pályaudvaron. Azonban mielőtt még azt hinnénk, hogy kegyetlen volt, tévedünk, hiszen Reimer-t éppen azért bérelte fel, hogy fiára figyeljen! Igaz, utóbbinak ez sok álmatlan órájába került, no meg kissé rámentek az idegei is, de a lényegen nem változtat.

Feltűnnek a rossz fiúk is, azaz a fekete furgonosok. Megtudhatjuk, hogy Benjamin már igen régóta várja azt a pillanatot, hogy befoghassák Mr Hyde-ot, azonban főnöke még nem így vélekedik a dolgokról. Valójában mire várnak? Már annyira izgat ez a kérdés, hogy csak na! Mr Hyde miért annyira fontos számukra. Látszik, hogy tele vannak pénzzel és amint láthattuk még egy egész állatkertet is vettek, csak hogy munkájukat biztonságosan tudják végezni. Nagyon kíváncsian várom ezen a részlegen a fejleményeket.

Kétség kívül most is Mr Hyde vitte a prímet! Már csak miatta is folytatom a sorozatot, mert annyira jól alakítják a személyiségét, hogy az már bámulatos. Az állatkertben történtek szerintem kissé laposak volta, azonban Benjaminnel való beszélgetése szerintem emelte a színvonalat, nem is beszélvén a repkedő oroszlánról. A vége, minden esetre elgondolkodtatott, hiszen hogy szökött meg az anyja az “ellenség” bázisáról, és hogy akarja Jackman utalni, ami már teljesen átvette a testét? Jah, a telefonos jeleneteket se feledjük ki a sorból! Mekkora ötlet volt már!

This entry has a rating of 2

free web stats