Jekyll – 1.03 – Episode Three

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 29, 18:08-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_103.jpg
Premier:
2007/06/30
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Douglas MacKinnon

Dr. Jackman a történteket követően úgy dönt, hogy lelép jó messzire a családjától, de ez nem lesz egyszerű, hiszen amint elalszik Mr Hyde, egyből átveszi a helyét! Próbál küzdeni ellene, azonban válaszokat akar, így felkeresi Mr Syme-ot, aki elárult. Benjamin sem tétlenkedik ez idő alatt, hiszen előkészíti a különleges spéci koporsót, mely kedvencünknek a hazatérésében játszik majd szerepet…

Megjegyzés: Ahogy Dr. Jackman, úgy én is eléggé fáradt voltam ehhez a részhez! Valahogy kezd lepunnyadni a történet. Nem az az eredeti, amit a Pilot részben tapasztalhattunk. Mr Hyde még mindig nagy arc, azonban kezd megtörni a vaskos szív, már ami Jackman családját illeti. Az előző részben a gyereket nem bántotta, most pedig az asszonyt. Sőt még hagyta magát kétszer is pofán csapatni, amikor lett volna alkalma újra visszavágni, mint az tette az elején!

A szövege még mindig bejön. A másik pozitívum meg az, amit alakított az alaksorban, mikor szegény humor Ferold Benjamink életének véget vetett! Sajnálom az ipsét, mert tényleg jó stílusa volt neki is, és jól is bánt a szavakkal! Ezek szerint Mr Syme nagyon fejes volt, mint ő, ha már csak a halálozást vesszük alapon.

Katherine-ék nem sok szerepet kaptak, azonban az alatt a pár perc alatt is sok mindent tudhattunk meg! Ott van például a 15 éve meghalt öregasszony, akivel az előző részben találkozhattunk. Pusztán csak képzeletünkben jelent volna meg, vagy neki is olyan titka van, mint a különös Hyde familynek? Nem tudni, mint hogy azt sem, mi a funkciója a speckó koporsónak!

This entry has a rating of 1

free web stats