Jekyll – 1.04 – Episode Four

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 30, 12:25-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_104.jpg
Premier:
2007/07/14
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Matt Lipsey

7 évvel korábbi történéseket ismerhetjük meg. Bepillantást nyerhetünk Claire és Jackman különös találkozásába, gyermekeik megszületésébe, és persze Mr Hyde “újjászületésébe” is. Ez alatt Mr Syme sem tétlenkedik a jelenben, mivel próbálja stabilizálni Claire férjét, csak éppen azt nem tudják, hogy melyik énje marad meg véglegesen…

Megjegyzés: Lehet mondani olyant, hogy az eddigi részek közül ez volt a legjobb? Hát persze, mert egy így van! Aprócskát néztem a végén, hogy most mi is van! Minden sorozat lelke a múlt árnyéka, mondta az egyik haverom. És tényleg igaza van ebben, mert egy jó történet mindig több évre visszamenőleg nyúlik vissza, ahol a készítők megalapozzák a gyökereit az adott sorozatnak! Kissé sántított a dolog, már ami Mr Hype újjászületését jelent, azonban nem is ezért vagyok oda, hanem inkább a 7 évvel ezelőtt történteknek.

Nem kellett sokat várni Mirandáékra! Nagyon jól használták azt, amihez értenek. Már csak azt nem értem, miért is engedte be őket Mr Syme, hiszen nem vádolták meg semmivel. Jó, ott volt a Winston Churchill teória, de az csak teória! Ahogy mondta Syme még ők sem tudják, hogy valójában, mivel állnak szemben. Viszont ezt, így hallván különös, mert akkor még is hogyan fejlesztették az azt a dobozt, mely stabilizálná a férfi egyik énjét? Sok kérdés merül fel ezzel a résszel kapcsolatban! Talán kapunk rájuk a következőben választ!

Kinek, hogyan tetszett a már általam is dicsért múlt árnyéka? Nekem nagyon bejött. Nem gondoltam volna, hogy ilyen módon találkoztak. És ahogyan kialakul Mr. Hyde az egyszerűen mesés volt. Először azt hittem, hogy már az elején feltűnik, mikor a motoros ürge molesztálta őket, de valljuk be, jobb is, hogy nem mert, így sokkal jobb volt!

This entry has a rating of 3.5

free web stats