Jekyll – 1.06 – Episode Six

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 15:19-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_106.jpg
Premier:
2007/07/28
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Matt Lipsey

A titokzatos nő fogságba ejtette Mr Hyde-ot, ugyan családját – Claire és a gyerekeket – magával viszi a Klein & Utterson-be, mely az évad során munkájukkal milliárodos vállalatá nőtte ki magát. Nincs más teendője, tehát mint, hogy elmegy értük! Előtte, azonban még kitérőt tesz Reimerékhez is…

Megjegyzés: Valljuk be, ez a sorozat valakinek vagy nagyon bejön, vagy óriásit csalódik benne! Én utóbbihoz tartoznék! Óriásit csalódtam! hiába csináltak egy briliáns befejezést az utolsó percekre, addig semmi sem volt! Próbáltam megérteni, hogy mi a fenéről van szó, és hogy, hogy lehetséges ez az egész hisztéria, amit letoltak a sorozatban! Apucink igen csak le tudott fárasztani. Az a sok gondolkodás, áhh, tényleg látszott, hogy a nő befolyása alatt állt!

A sorozatban több arc is megkapta a halál beteljesülését! Ott van a móka Mikink – Benjamin – akinek elvesztése számomra nagy szívfájdalom volt. Aztán útközben meg kellett válnunk a G.I.Joe-s katonától – Carver-től – aki szintén jól festett az utolsó részben! Éppen el is gondolkodtam halálán, mivel eléggé groteszk volt, már a azt vesszük figyelembe mennyire jó soldier. Mr Syme-t is elérte a sors, avagy Mr Hyde lélegzete! Nem volt semmi az a jelenet sem! És a végén kimaradt? Hát persze, hogy a rákos ürge megússz mindent. Nem értem hol ebben az összefüggés!

A meglepetések nem fejeződtek be, hiszen kiderült, hogy Claire valójában egy klón! Sokkoló hír, de miért ne lehetne! A másik még sokkolóbb az a befejezés volt! A titokzatos hölgy, aki segített Claire-nek mindvégig még sem az akinek mutatta magát. Egyszer mint segítő, másszor mint főmufti tűnik fel. És a vége (…) na jön a szokásos Lost BUMM, melytől leesik az állunk és már az Apuci beszólást sz*rt sem ért. Áttérünk az Anyucira!

This entry has a rating of 1.5

free web stats