Nyerj Spartacus: Az aréna istenei premierelőtti vetítésére jegyet a SorozatGURU-val

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 11, 16:35-kor a(z) Játék témába.

Március 22-én debütál idehaza a Spartacus: Gods of the Arena, azaz a Spartacus: Az aréna istenei című minisorozat, ami valójában a Spartacus: Vér és homoknak az előzménysorozataként, azaz 0. évadjaként szuggerál, mivel felvezeti utóbbi cselekményét.

Ez alkalommal ismételten nyereményjátékra invitálunk benneteket, ami az HBO jóvoltából jött össze (köszi!). Mint azt már megszokhattátok (vagy sem) a csatorna az elmúlt egy évben odatette magát a hazai promócióban is, és számos premierelőtti vetítést tartott és tart, melynek keretében a hazai premiert megelőzően megnézhetitek az éppen aktuális – általában sajátgyártású – kiszemelt első két részét szinkronos formában. (Pl.: Mi nekik köszönhetően láttuk: a The Pacific-et, a Boardwalk Empire-t és még mást.) Közeleg egy hasonló, melyre az alábbi módon nyerhettek jegyeket:

1) Lájkoljátok a Facebook app-unkat!
2) Az itt található három kérdésre keressétek meg a helyes választ!
3) …majd küldjétek el az alábbi módon nekünk:

A helyes válaszokat kérjük elküldeni a jatek[kukac]sorozatguru.info címre. Tárgynak adjátok meg a „Spartacus” szócskát, tudjátok: a spamek elleni harcok miatt. A játék március 15. 12:00-ig tart, tehát a győzteseket a nap második felében hirdetjük ki, valószínűleg az esti órákban. A premierelőtti vetítésre: március 17-én (csütörtök) kerül sor 19:00-ás kezdéssel a Cinema City Alle-ban, azaz Budapesten.

Jah, és a lényeget se feledjük el: 5 db szimpla jegy kerül kisorsolásra!free web stats