Mészárszék, a Szuperhős és a sorozat szereplők

 
Beküldte: tess 2006 June 29, 1:47-kor a(z) Hírek témába.

Miközben a közeljövő nagy mozis újdonságainak az előzeteseit nézegettem, két film fogott meg igazán. Kezdeném a számomra kedvesebb The Texas Chainsaw Massacre: The Begining.
lancfureszes.jpg
Gondolom a láncfűrészes történetét nem kell bemutatnom, hisz minden generáció számára a borzongás tetőfokát hozta. Így nem véletlen a folytatás, vagy pontosabban az előzmény elkészülte. És hogy miért is említem ezt? Hát a film egyik potenciális áldozata (100% hogy piszok gyorsan elvérzik majd) Taylor Handley, aki legközelebb a Hidden Palmsban fog feltűnni majd. A film előzetese képzeljétek csak este 10 után tekinthető meg, holott nem is valami rémisztő szerintem.

supermanreurns.jpg
A másik nagy meglepi az új Superman movie közben ért. A Lois Lanet alakító színésznő ugyanis Kate Bothworsth. Anno még a Young Americansban tündökölt, ami a Dawson’s Creek spin off-ja volt. Megjegyezném egy az egyben Joey Potter karaktere volt, de színvonalban sokkal jobb volt mint Katie Holmes és ennek a színvonalbeli fejlődésnek hamarosan tanúi is lehetünk.


free web stats