Emlékeztető: PB, House, Criminal Minds

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 29, 20:19-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

A hétfő mellett még erre a napra lehetünk büszkék, hiszen nem semmi sorozatok vetítésébe kezdtek neki a különböző csatornák! Szerda tavaly is a krimik napja volt, most nem az lesz, de ez nem azt teszi, hogy krimi nélkül maradunk!

Ma. 21.15 az RTL-Klub-on Szökés 2×01. Az első évadot briliánsan fejezték be a készítők, így nem is csoda, hogy hazánkban is akkora sikert könyvelhetett el a sorozat. Sokak által a folytatás, kicsit gyengébbre sikeredett, azonban ez csak részben igaz. Az első évadnak megvolt a maga meghitt hangulata, ami a sit teremtett meg, viszont a másodiknak is meg lesz. Az a sok hajsza okoz álmatlan éjszakákat majd nektek, akik még nem tudják mi-hány-méter. Én már magam mögött tudom az egészet, sőt még a 3×01 első 17 percét is! Az is más lesz, de ne keverjük ide! A tovább mögé betettem három promo videot! Mindhárom Hooligan keze munkáját illeti. Köszönet neki!

Viszont a rivális tévé csatorna sem tétlenkedik. Ma. 21.00. TV2 – House – 2×16. Hát, egy másik erős sorozat, szóval jól gondoljátok meg melyiket választjátok. Ajánlanám, mindkettőt! House dokinknak még mindig Szakácsi kölcsönzi a szinkronját. Szerintem ez a kis szünet jót tett a sorozatnak. Volt időnk lecserélni, a lecserélhetetlen szinkronhangot, azaz Kulkáiét! A folytatásáról szintén a tovább mögött egy video, szintén Hooligan keze munkját dicséri.

És a folytatás: Ma. 22.15. RTL-Klub – Criminal Minds 2×01. Ez is egy olyan sorozat, melyet kár lenne kihagyni. Tavaly a Medium szállt vele harcba, azonban most még nem akadt ellenfele. Remélhetőleg ő is hamarosan visszatér! Én levezényeltem az első évadját a sorozatnak, tess a másodikat, melyből én is láttam pár részt. Még mindig nagyon bejönnek a profilozok. Tessék nézni őket is. Szintén róla is egy promo, szintén Holigan jóvoltából!

A szökés – 2×01


House – 2×16


Criminal Minds – 2×01free web stats