Numb3rs – 2.04 – Calculated Risk

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 30, 21:25-kor a(z) Numb3rs témába.

numb3rs_204.jpg
Premier:
2005/10/14
Írta: J. David Harden
Rendezte: Bill Eagles

Lucinda Shay, pénzügyi főtisztviselőt, megölik saját házában. Az esetnek fia lesz fültanúja, aki csak a gyilkos lövéseket hallotta, valamint az elhajtott kocsi típusát látta. Lucinda Shay teregette ki a Sintel energia társaság piszkos ügyeit, így nem is csoda, hogy jó páran pályáztak az életére. Elsőként Donék, pont ezeknek a személyeknek járnak utána, melyben Charlie is a segítségükre. De lehet, hogy rossz felöl közelítették meg az ügyet?

Megjegyzés: Jó régen néztem már ezt a sorozatot, így nem is csoda, hogy most újra elő vettem. A történet nagyon tetszett. Volt benne kreativitás. Észre vettétek, hogy mennyi új információt meg lehet tudni az ilyen sorozatokból? Szinte tanítják nekünk a különböző trükköket, a különböző esetekhez. Mekkora volt már, hogy a főfejes fia volt a gyilkos, aki egy ovsor céggel leakasztott 312 millió dollárt?! Briliáns elme!

Amint az szokott lenni mostanság, most is Larry vezeti rá Charliet a megoldásra. Azt hinnénk, hogy hasztalan a sorozatban, azonban pont hogy nem. Tény kissé idegesítő, de ettől még mi szeretjük. Fajfájásai számunkra mosoly a szánkra. A mostani részben, azon aggódott, hogy megkapja-e a kutatási támogatást, melynek sorsáról azaz Ivan Groczky dönt, kinek elméletét egy egész előadónyi nép előtt hazudtolta meg. Don-ról is derülnek ki újdonságok apja részéről, mit például: takargatja érzelmeit, csak hogy erősebbnek látszódjon.

This entry has a rating of 3

free web stats