Outcasts: törölve

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 14, 20:50-kor a(z) Canceled/Ended: 2010/11 témába.

A BBC One alapjába véve papírforma szerint cselekedett az Outcasts kapcsán. Twitteren jelentette be a hírt, miszerint „No series 2 Outcasts – we’re sorry. Thanks so much for all your support over the past three months. Signing off……” – Ennek értelmében törlést kapott, így senki se várja a második évadjának berendelésének hírét.

Ben Richards sorozata megbukott. A 8 epizódos sci-fi sorozat oly mértékű zuhanást hajtott végre az elmúlt hetekben, hogy kikényszerítette a vezetőség részéről a kaszát. Hajdanán, a pilot epizódját 4.5 millióan látták. Aztán hétről hétre egyre kevesebben, míg el nem tették másik napra, hátha ott magára talált. Legutóbbi résznél már csak 1.560 millió nézőt számolt a Nielsen, ami nagyon alacsony. A BBC One 3-4 millió alatt kaszálni szokott. A neves sorozatai, mint pl.: a Hustle vagy más egyéb 5-6 millióval szokott szerepelni. Így már teljesen érthető, nem?!

Részünkről nem történt lecsekkolásra, viszont terveink között szerepel, mert neves arcok szerepelne a szereplők között, mint Eric Mabius (Ugly Betty, Eyes) vagy Hermione Norris (Kingdom, MI-5). Előzetest Gurutube-on kereshettek hozzá. Íme a sorozat egyik plakátja.


free web stats