CBS újoncok (7) – Chaos

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 16, 19:34-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Műfaj: Dráma.

Készítők: A pilot epizódot az a Brett Ratner fogja rendezni, akinek köze volt a Prison Break-hez és a Women’s Murder Club-hoz. Az írók sorában Tom Spezialy (Desprate Housewives, Reaper), míg további készítő: Martha Ratner.

Szereplők: Carmen Ejogo (Kidnapped), Christina Cole (Lost in Austen, Charmed), Eric Close (Without a Trace, Third Watch), Freddy Rodriguez (Ugly Betty), James Murray (KrÖd Mandoon and the Flaming Sword of Fire), Kurtwood Smith (Neighbors from Hell, Worst Week, 24, That’s 70s Show) és Tim Blake Nelson.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · CBS Television Studios · Rat Television.

Történet: a középpontjában a CIA fog állni, amit a készítők szatirikus képben fogják elénk tálalni. Hogy pontosan ez mit takar, azt a premierje során tudjuk meg.

Berendelve: 13 epizód, péntek 20:00. Premier: április 1-jén.

Kanyecc mondja: Eléggé nehezen kapta meg a berendelését. A csatorna csak 8 epizódot, míg a stúdió 13-at akart belőle elsőnek berendelni. Mivel huzamosabb ideig egyik fél sem engedett, így kicsúszott a májusi Upfrontból és nyáron kérte be. A sorozatot Vancourverben forgatták. A készítőgárda neves, egyben bíztató. A Szereplők sorából egyedül Kurthwood Smith a pozitívum, viszont sok esélyt nem adok neki. A premierje nagyon későre esik, arról nem beszélve, hogy a CBS eléggé b*szik a kampányára. Látatlanban 30%-nyi esélynél többel nem illetném, mert sanszos a kaszája, hol ott a promó képei nem rosszak.


free web stats