Numb3rs – 2.05 – Assassin

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 30, 22:15-kor a(z) Numb3rs témába.

numb3rs_205.jpg
Premier:
2005/10/21
Írta: Cheryl Heuton, Nicolas Falacci
Rendezte: Bobby Roth

Donék, Henry Korfelt házán ütnek rajta, hogy letáróztassák, mivel a férfit hamisítás miatt körözték. Házában a hamis papírok sokasága között, egy noteszt is találnak, melynek tartalma kódolva van. Itt jön a képbe Charlie, aki hamar megfejti a notesz egyes részeit, melyből egy leendő merénylet rakódik ki, a kolumbiai Gabriel Ruiz ellen…

Megjegyzés: Hát nem esett le ettől a résztől sem az állam. Kevés matek volt benne, vagy nem tudom. Igazából, már kezd randommá válni ez a sorozat is. Pár mikor be lehet kapcsolódni a történésekbe. Nincs semmi összefüggő szál, mely tartaná az eddigi történéseket.

Charlie is rejteget titkokat, úgy tűnik, hiszen dolgozott a nemzet biztonságnak, valamint vannak CIA-s ismerősei is. Azért nem semmi, hogy nagyobb a befolyása, mint testvérének. Amitával szeretett volna randizni egy koncert keretében, azonban most sem jött neki apja miatt, no meg Don miatt. A Kondor sztori szerintem elment, nem igazán értettem, miért is kellett volna megölni annyira az amúgy is száműzött kolumbiait, de szerintem a folytatásba cseppet visszaütni, ez a kis tudatlanság.

This entry has a rating of 2

free web stats