Hírmorzsák, amik kimaradtak (1)

 
Beküldte: tess 2007 August 31, 9:39-kor a(z) casting,Hírek témába.

  • Mostanság csak úgy peregnek az események odakint és mi megint lemaradtunk párról, szóval itt az ideje egy kis gyorstalpaló hírmorzsa egyvelegnek.
  • Az Entertainment Weekly értesülései szerint csatlakozott a Lost stábjához Jeff Fahey. A pasas biztosan nagy ember meg minden, mivel egy tucat filmben szerepelt, de ezek közül nekem a Rodrigez féle Planet Terror ugrik be egyedül. A hír hallatán biztosra veszem, hogy a napokban a 24 is kinyom egy hasonló casting newst!
  • Az agyon vissza sztárolt Tom Selleck alias bajszos Magnum ötödször is belebújik Jesse Stone bőrébe. Sony Pictures Television az utóbbi évek egyik legnagyobb franchiset alkotta meg, ami sikert sikerre halmoz. Amennyiben a Jesse Stone: Thin Ice is sikeres lesz borítékolható egy 6 film is.
  • Heather Locklear még mindig isteni jó nő, így nem véletlen hogy 40-en túl is kap még szerepeket. Holott én simán elkönyveltem a Melrose Place bokott angyalai közt. Tévedtem! A mostani állás szerint a szépség 2 rész elejéig szerepelni fog a The Rules of Engagement következő évadjában.
  • Jason Alexander vendégeskedni fog a The New Adventures of Old Christine következő évadjában. Hogy mi ebben a pláne? A Seinfeld után ismét együtt játszik Julia Louis-Dreyfus-szal.
  • Az NBC úgy tűnik nem tudja mivel kitölteni az online adásainak a helyét, így streamelni kezdte Conan O’Brien Late Night Show-ját. Napjaink egyik legnagyobb showmanje szeptember 13-án kezdi el a 15. évadját, vagyis az NBC megoldotta egy időre a helykitöltést.
  • Az ABC nem bíz semmit sem a véletlenre. A 2007/08-as újoncai még be sem lettek mutatva, de a csatorna már elkezdte a scriptek rendelését. A legújabb páciens a The Fixer, aminek az alapját az egyik kedvenc filmem az Inside Man adja. Van egy olyan érzésem, hogy erre a stuffra mi is rákattanunk.

free web stats