Hírmorzsák, amik kimaradtak (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 16:03-kor a(z) Hírek,Magyar hírek témába.

  • Ausztrál kutatóink arra a következtetésre jutottak, hogy ha tévét nézünk elhízás fenyeget minket, mivel nem mozgatjuk testünket, csak a bucinkat tömjük. Még szerencse, hogy ezt nem bizonyították a számítógépen/mac-en való sorozat nézésére! (Hasonló lenne az eredmény minden bizonnyal!)
  • Az ABC berendelte a The Fixer címre hallgató sorozat forgatókönyvét!
  • A TNT is berendelt egy sorozatot, mely a Leverage címre hallgat. A sorozatban 5 high-tech csóka rabolgatja a gazdagabb köröket, amolyan modern Robin Hood stílusában.
  • Nem tudom, ki mennyire követi a Barátok közt történetét, de én semennyire, így nem is tudom annyira átérezni a helyzetet mellyel a rajongók ma sebesülnek! Hiszen ma látjuk utoljára Egresi Tónikánkat a sorozatban. Dózsa Mátyásunk már a tavasz folyamán abba hagyta a forgatást. Gondolom a tini majd könnyes szemmel nézik végig a mai epizódot, melyben, drámai feszültségek fognak uralkodni.
  • Lehet vigadni, hiszen október elsejétől itt a Music Television! Gondolom, már sokan várjátok. Én helyette tudnám ajánlani nektek a stage6.divx.com-ot, ami valójában olyan, mint a YouTube csak HD minőségben! Minek alkalmazkodnál, ha te is lehet életed kovácsa?!
  • Szintén októbertől látható lesz Gunder immáron az M1 színeiben, egy újabb vetélkedőben, mint műsorvezető, vagy kvízmester, hogy szakmai nyelvhez nyúljak. A kvíz-show Az örökös címre hallgat. Szimpla klasszikus vetélkedőről van szó! Ahogy nő a tét, annál nehezebb kérdések jönnek. Három lehetséges válasz közül kell a helyre rálelni, de lehet olyan galád csel is benne, hogy pont a feltett kérdést keresik, míg a válaszok adottak. Nagyon elmés, mind ez hétköznaponként majd.
  • Két új műsor a TV-paprikán! (Hee? mi az? Tudom ám, de úgy valójában!) Az egyik a Historia Culinaria, mely a történelmi helyszínek mellett az akkori ételekbe nyújt bepillantás, no meg a gasztronómiájába. A másik a zöldebb névre hallgató családi főzősorozat.

free web stats