Casting hírek (3) – UPDATE

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 16:06-kor a(z) casting témába.

  • Reiko Aylesworth csatlakozott a Vészhelyzet következő évadjához. Hogy miként tűnik fel, arról még nem tudni semmit, de ez lesz a sorozat utolsó évadja, szóval ne is izgassuk annyira magunkat miatt. És ha már a sorozat szóba került, akkor itt a mi Kovács doktorunkat alakító Goran Visnjic, aki négy epizódra szintén visszatér.
  • Jeremy Davies is szerepelni fog a Lostban, még hozzá visszatérő karaktert fog alakítani. Elég szereplő dús negyedik évad köszönt ránk! No, de kell is a frissítés, hiszen új terep jön.
  • Ki emlékszik Trudy-ra a HIMYM c. sorozatban? Az 1×10-es részben tűnik fel! Igen, Danica McKellar-ről van szó! A színésznő újra feltűnik a sorozatban! Mivel én még nem tartok ott, nem is tudom kommentálni előző szerepét! UPDATE: Busy Phillips is fel fog tűnni a sorozatban. Busy játszotta egyébként a Dawson és a Haverokban Pacey csaját, Audrey Liddell-ot!
  • Anno már szóltunk róla, hogy az Ugly Betty stábja szívesen látná Victoria Beckhamt vendégül sorozatukban. Na a hír már a múlté, mert megkapta a szerepet. Lehet örülni, hiszen az amúgy is elcseszett sorozatot – nem az én stíluson, de nagyon – még jobban el lehet cseszni egy castingal. Victoriánk egy koszorúslányt fog alakítani.
  • Dupla kaszting a 24-nél is. John Billingsley (a The Nine c. sorozat Egan Foote-ja) és Jeffrey Nordling (a Dirt, Brent Barrow-je) fel fog tűnni a sorozatban. Mindketten csak vendégszereplőként.
  • UPDATE: Amanda Righetti – a THE OC Hailey Nicholja – szerepet kapott a K-Ville c. FOX újonc sorozatába. Visszatérő karaktere lesz a sorozatnak, és érzelmi szálak fogják kötni Trevor Cobb-ot alakító Cole Hauser-höz.

free web stats