Emlékeztető: Dirt, Dexter (update)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 19:56-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Dupla premier lesz ma a Viasat 3 műsorán, de mielőtt még mondanék róluk valamit, előtte említenék két dologról. Az egyikre már ma felhívtam a figyelmeteket, még hozzá a Barátok köztre, melyben Tóniért lehet izgulni (Nem tudom miért, de ez az utolsó rész, melyben szerepelni fog.) A másik a 21.00-kor kezdődő Okosabb vagy mint egy ötödikes c. TV2-es vetélkedő! Szerintem ne hagyjátok ki ezt a részt se, mivel fogunk róla beszélni!

Na és akkor jöjjön a mai este igazi felhozatalai: Ma. Viasat 3. 22:05: Dirt – A hetilap. Szégyenszemre még nem láttam a sorozatból egyetlen részt sem, de itt az ideje a pótlásnak, no meg azt se feledjük, hogy megkapta a második évad berendelést. Főszerepben Courteney Cox. Aki szerette a Jóbarátokat, annak kötelező, igaz stílusban egészen más, nagyon más. Lessétek meg mindenképpen, hiszen egy 2006/07-es újoncról van szó, mely az F/X műsorán debütált. Dale-nek hála két promo videot eldughattunk a tovább mögé! Ezeket is ajánlanám figyelmetekben!

Az est fénypontját se feledjük: Ma. Viasat 3. 23:05: Dexter. Na ezzel már jobban állok! Igaz még mindig visszavan, az évadból három rész, de még a szeptember 30-i második évad premier is messze van. Szóval ráérünk mással foglalkozni, mármint nekem, aki nem látta az nézze, mivel Amerika kedvenc sorozatgyilkosáról van szó! Mondjuk úgy, hogy ha a House dokink kedvenc dokikat, addig Dexter kedvenc sorozatgyilkosunkat testesíti meg! Szintén Dale-nek hála eldughattunk a tovább mögé egy promo videot! Köszönet mindkettőért!

UPDATE: Ha netán valaki fenn maradna, és ha nem csal a port.hu sem, akkor még vár ránk egy meglepetés, még hozzá a TV2-n, 03:10-től Ördögi nyomozó (Touching Evil). A sorozat egy 2004-es krimi-dráma-thiller, mely 13 részt élt meg. Hát nem mondom, jó későre elpakolta a csatorna. Jah, és ha valaki netán lekésné a Dexter 23:05-ös premierét, akkor azt pótolhatja 03:30-tól! Dirtnél nincs ilyen lehetőség a mai napon!

Dirt – A hetilap
Dexterfree web stats