A várva várt Szeptember 2.

 
Beküldte: tess 2006 June 29, 10:34-kor a(z) DVD témába.

Hiába pangás van mindenhol, így az ember nem tehet mást csak a dvd-kel szórakozik. Így sikerül, hogy ismét elég jó befektetésekre bukkantam a szeptember környéki megjelenések terén.

arresteddevelopments3.jpg
Elsőmek itt is van az Arrested Development, ami a 3. évaddal jelenik meg Augusztus 29-én. A sorozat nem volt nagy kedvencem, mivel sitecom, de akiknek bejön a műfaj istenként tisztelték a FOX sorozatát. Mindenesetre a dvd kiadás nem szűkölködik extrákban így érdemes rá benevezni, hisz a rengeteg audio kommentár, a majdnem 20 törölt jelenet, az Így készült elég csábos egy rajongó számára.

mynameisearl_s1.jpg
A múlt évben 2 agyzsibbasztó sitecom jött ki a piacra: Everybody Hates Chris és a My Name is Earl. Ebből az útóbbi lett a sikeresebb, így nem véletlen hogy már itt is van a dvd kiadás. Nem is beszélnék róla többet a lényeg hogy a megjelenés Szeptember 19. valamint egy rakat extra. Látva a lemez tartalmát ezt még talán én is megvenném.

teentitans_troubleIntokyo.jpg
Október 17-én jelenik meg kedvenc tini szuperhőseink legújabb kalandja, ami egy kis mozi szerűség lenne. A lemez érdekessége, hogy tartalmaz még egy eddig le nem adott epizódot is a sorozatból. Gondolom az epizód vezeti majd fel a filmet. Ja és a 2. évad már idehaza is kapható.


free web stats