Áprilisban jön a King

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 24, 1:43-kor a(z) Hírek témába.

A Showcase kanadai tévécsatorna tavaly novemberben több sorozatnak adott zöld utat. A Blackstone-nal és az Endgame-mel már összebarátkozhattatok, hiszen mindkettőnek a premierjén túl vagyunk. (Utóbbinak a második része ment a héten.) Áprilisban újabb kettővel kell számolnunk. Az egyik a XIII lesz, amit a franciákkal közösen dobtak össze; míg a másik a King, ami kompletten csak és kizárólag hozzájuk fűződik.

A történet középpontjában: egy torontói nyomozónő fog állni. Dióhéjban a pilotban kerül sor az előléptetésére, amikoris megkapja a Torontoi Rendőrség egyik vezetői pozícióját, ami elődjének “szerencsétlenségéből” fog adódni.

A csatorna 8 egyórás epizódot rendelt be, melyet április 17-én tűz képernyőre. A forgatókönyvet a Greg Spottiswood (Shattered) írta, illetve közreműködött a 6-szoros Gemini-díjat Bernard Zukerman (Love & Hate, Million Dollar Babies). Az első két rész rendezője pedig az Emmy-díjra jelölt Clark Johnson (The Wire, The Shield). A főhősnő szerepében a Californication-ből ismert Amy Price-Francis. Ezen kívül a szereplők sorában ott lesz: Alan Van Sprang (The Tudors, Cra$h & Burn), Gabriel Hogan (Heartland, The Kennedys), Tony Nardi, Suzanne Coy (Dan for Mayor), Zoe Doyle (The Border) és ACTRA Award győztes Aaron Poole (Cra$h & Burn).

A sorozat helyszínéül természetesen Torontó szolgált. A gyártásban az Indian Grove Productions és a Shaw Media stúdió dolgozott össze.


free web stats