USA Dvd Premier Júni 27

 
Beküldte: tess 2006 June 29, 11:10-kor a(z) Hírek témába.

Na ha már ha így belejöttünk a dvd biznisbe, akkor nézzük csak végig az USA heti kínálatát.
acapulcoheat_s1.jpg
Mindjárt itt is van az egyik régi kedvencem az Acapulco H.E.A.T. Anno még a magyaron nyomta valamelyik tv társaság az 1. évadot elég rendesen. Aztán egyszer lement a többi is, ahol már a szereplők elég rendesen megfogyatkoztak, de az istennő Alison Armittage megmaradt. A sorozat lényege, hogy egy elit csapat tanyázik Puerto Vallartaban (Mexico) egy divatcégnek álcázva. A luxushotel pincéjében pedig ott van a bázisuk, ahol a világmentős akciók születnek. Mostani fejjel kissé nevetséges a sorozat, de higgyétek el rohadt jó csajok vannak benne!
columbo_s5.jpg
Columbo is egyre jobban tart a teljesség felé, hisz a sorozat 5. évadja jelent már meg. Az isteni Peter Falk alakítása ezúttal is felejthetetlen szemben a dvd kiadvánnyal.
commanderinchief_s1_vol1.jpg
Geena Davis sorozata elég jól kezdett az elmúlt évadban, de a vég már sokkal inkább tragikus. A sorozatot az 1. évad után törölték, így amerika első elnöknője nem érheti meg az Elnök emberei fényét. Pedig valljuk be volt benne fantázia. A sorozat így dvd kiadásra került ami mondjuk nem meglepő. Azonban az alkotók gondoltak a rajongókra is, így két részletben jelenik meg majd a sorozat. Bár szerintem ennek inkább csak anyagi vonzata van.
mastersofhorror_deerwoman.jpg
És igen végre itt a betegség netovábbja!! A Masters of Horror részei hamarosan mind megjelennek dvd-n a horror b*zik nagy örömére. Igazi kuriiózum a sorozat, hisz mostanság nem sok hasonló kaliberűvel találkozhattunk. És az egészben mi a szörnyű? Hát az hogy elég stílusos egy sorozat lett belőle, ami még évekig az is marad. ANos bátran kijelenthetjük, hogy a Showtime-nak sikerült az ami eddig másoknak nem, sikerült megalkotnia a Mesék a kriptából utódját.

…folyt köv este


free web stats