Testvérek maraton a Universal Channel-en

 
Beküldte: Guru_press 2011 April 8, 10:30-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A Testvérek című sorozat a Walkereket követi végig a családi élet útvesztőin. Életükre a határtalan lehetőségek és a küzdelem jellemző, mellyel megpróbálják felvenni a versenyt példaképnek tartott szüleik tökéletességével, miközben arra is törekednek, hogy megtalálják önmagunkat. A Universal Channel műsorán jelenleg a 3.évad epizódjai láthatóak, a csatorna május 8-án pedig Testvérek maratonnal kedveskedik a sorozat rajongóinak.

Az érzelmekkel teli drámasorozat 3. évadába lépve a házasélet két oldala kerül bemutatásra, amint Kevin és Scotty beleszoknak a boldog családi létbe, míg Kitty és Robert problémákkal kerülnek szembe. Nora úgy dönt, hogy önállósítja magát, és saját karrierjének építésébe kezd, Tommy pedig elkeseredett lépésre szánja el magát, hogy megpróbálja visszaszerezni a családi vállalkozást.

A sorozatban olyan színészek játszanak, mint az Oscar® és Emmy Díj®-nyertes Sally Field, valamint Calista Flockhart és Rob Lowe. A sorozatot Emmy Díjjal jutalmazták, és négy Golden Globe jelöltést is szerzett.

A Testvérek maraton 2011. május 8-án 11:00-kor veszi kezdetét, amikor is más film, vagy sorozat közbeékelődése nélkül, közvetlenül egymás után lesz látható a 3. évad eddig leadott összes epizódja egészen este 23 óráig!


free web stats