Emlékeztető: Ezel – Bosszú mindhalálig

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 9, 14:42-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 16:25-től az RTL Klub műsorán: Ezel – 1×01-02.
Holnap. 16:15-től az RTL Klub műsorán: Ezel – 1×03-04.
Hétfőtől-péntekig. 17:20-tól az RTL Klub műsorán: Ezel – 1×05-től.

Az RTL Klub feléleszti – egy hét erejére – a szombat-vasárnap délutáni sorozatblokkját, ugyanis ma és holnap dupla résszel fogja elindítani a legújabb sorozatát, amely végül hétköznap késő délutánonként, 17:20-tól lesz látható.

Elsők között ki kell hangsúlyoznom, hogy egy török sorozatról volna szó. Sokan a török Monte Christó-grófja feldolgozásaként tekintenek rá. Másrészről, az RTL Klub szent meggyőződése minőségi filmsorozat mivolta, azaz ez nem telenovella/szappanopera. Meglátjuk. Promóiban, felvezetőiben általában mindig kihangsúlyozták, hogy – nem kevesebben, mint – 13 millióan ültek le eléje, ami tényleg eléggé lehengerlő szám. A magyar közönség azonban más. Többször bebizonyosodott, pl.: a Glee – Sztárok leszünk esetében, hogy hiába siker valahol egy produkció, nálunk simán megbukhat. Az Ezel-t főleg Isztambulban forgatták. A sztori középpontjában: egy fószer áll, akit 10 évre leültettek, azonban szabadulását követően úgy dönt, bosszút áll azokon, akik rács mögé jutatták.

Tény, látszik benne a pénz. A főszereplők sora se rossz, mivel csupa – számukra – ismert arc kap helyet: Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere és Sarp Akkaya. – Egyik se mond semmit, bár az lepne meg, ha mégis. 2009-ben startolt az első évadja, ami 33 epizódos. 2010/11-ben a második volt terítéken. 2×10-től jelenleg szüneten van.


free web stats