Vegyen sorozatot a Viasat6-nak

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 15, 14:49-kor a(z) blogszemle témába.

A comment:com oldalán olvastuk az igen csak durva hírt, miszerint a Viasat6-ra érkezni fog egy idei újonc, viszont ennek kilétét a nézőkre bízzák. A The Event és a The Cape van terítéken. Közülük kell választanunk. Nézzük csak a részleteket. Szavazni is a fenti linken lehet!

A döntés a VIASAT6 nézőinek kezében vanÁlmodoztál már arról, hogy egy országos kereskedelmi tévécsatorna programigazgatója vagy? Ha igen, akkor most élj a lehetőséggel és szólj bele egy fontos döntésbe. A VIASAT6 nevében az NBC-től van lehetőséged vásárolni egy sorozatot. MA. Nem mástól, nem többet, nem a jövő héten.

A The Cape egy amerikai képregény alapján készült, amelynek a címadó figurája áll a középpontjában. 2011-ben volt a premierje, mint midseasonos sorozat szintén az NBC-n. Képregény és fikció, Palm City-ben játszódik, ahol a zsaru főszereplő küzd a korrupció ellen, de túlzottan belebonyolódik egy ügybe, amibe belerángatják és menekülni kényszerül. A saját családja is azt hiszi róla, hogy ő a tettes. Halottnak hiszik, aztán visszatér, mint a gyermeke kedvenc hőse, a The Cape, hogy megtalálja a valódi elkövetőt és tisztára mossa a nevét. Főszereplők: David Lyons (Vészhelyzet), Keith David, Summer Glau (Firefly és Dollhouse), James Frain.

A The Event-et az NBC Universal gyártja és Amerikában az NBC sugározza tavaly szeptember óta. A sorozat sci-fi, akció, dráma és politikai elemeket is tartalmaz és több idősíkon mozog. Az alienekre koncentrál, akik 66 éve landoltak Földünkön, egy részük rejtőzködik, egy részük nagyon aktív, másik részük fogságban van. A sorozat megkapta a teljes évados, 22 részes, berendelést. Főszereplők: Jason Ritter, Laura Innes (Vészhelyzet), Ian Anthony Dale, Scott Patterson (Szívek szállodája).


free web stats