Plakátba zárva: Small Time Gangster

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 28, 22:20-kor a(z) Ausztrál régió,Vizuális egyveleg témába.

What Happens When ’The Family’ meets the Family?

Kétségtelenül egyre többet foglalkozunk az ausztrál/új-zélandi sorozatokkal. Ott van a This is not My Life, vagy a The Almighty Johnsons, amire felhívtuk a figyelmeteket, mert valamiért kitűntek a sorból. A következő a Small Time Gangster lesz, ami előzetesei alapján berántott.

A produkció az ausztrál Movie Extra nevű fizetős tévécsatornán megy. Egy szitkomról van szó. A sztori középpontjában: egy bizonyos Tony Piccolo nevű ipse, akinek „két családja” van. Nem azért, mert félrekefél, hanem mert szétválasztotta a munkahelyi életét a magánéletitől. Valójában az alvilág egyik igazságosztójaként, méghozzá a legjobbjaként tartják számon a szakmában. Az első etapja április 19-én startolt.

Az első etapja 8 részes, melyet Melbourne-ben vettek fel 7 hét leforgása alatt még tavaly október táján. A szereplők között: Steve Le Marquand, Sacha Horler, Gia Carides (Austin Powers: The Spy who Shagged Me), Gary Sweet (The Pacific), Geoff Morrell, Jared Daperis és Samuel Johnson (Rush). – Nem azaz ismert banda. Gareth Celverly (Spy Shop) és Joss King (H2O) írta, míg Jeffrey Walker rendezte. – Ők se igazán.

Ha valaki látta, várjuk a visszajelzéseket. Mi, szerintem nyáron szakítunk rá időt. Bár ki tudja. Végülis 20 perces egy rész. Az nem sok. Még ha borzasztó – bár előzetese nem ezt sugallja –, akkor is ki lehet bírni.


free web stats