Az ausztrálok sorozatigénye

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 29, 16:40-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Vaskosabb bejegyzés született tegnap a Small Time Gangster-ről, amelyben kihangsúlyoztam, hogy azért akadnak jó koncepciók arra lenn, délen is. Ne csak az amerikai, a kanadai és az angol tévécsatornákra legyünk nyitottak, mert az új-zélandiaktól is lehetne mit tanulni. Nem véletlenül kapott a Kath & Kim jenki remake-t.

Nos, foglalkoztatott az a kérdés, hogy odakinn melyek azok a sorozatok, amik éppen műsoron vannak, vagy éppen hamarosan érkeznek. Szerencsére találtam egy korrekt promót az ausztrál tévécsatornák összességéhez, amely megadja a választ. Végre képbe kerülhet mindenki. Egyelőre csak címfelsorolás szerűen mutatnám be őket. (Egyesekről külön jövünk.) Tehát, az újoncok drámák/komédiák között emlegetik: Tim Winton’s Cloudstreet minisorozatot, a Slide-et és a Small Time Gangster-t; az – szórakoztatóműsorok között: a Relocation, Relocation Australia-t, a Balls of Steel Australia-t, a Donna Hay – Fast, Fresh, Simple-t és a Got To Dance Australia-t; míg az új dokuk között: a Kalgoorilie Cops-ot és a 62 Days at Sea-t.

Na és a visszatérők sorában? Hát arra is fény derül, ha meglesitek a következő egy perces ajánlót. Érdemes rá időt szakítani, mert hátha pont ez fogja meghozni a kedveteket az ausztrál tévés kínálathoz.free web stats