Aranyláz Alaszkában a Discovery-n

 
Beküldte: Guru_press 2011 April 29, 18:40-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A gazdasági válsággal szembesülő Hoffman család saját kezébe veszi a sorsát, és új lehetőségek után néz. Az „Aranyláz Alaszkában” című vadonatúj sorozat a nagyratörő Todd Hoffman és családja sorsát követi nyomon, akik mindenüket kockára téve hátat fordítanak korábbi életüknek, és elindulnak aranyat keresni az alaszkai vadonban.

Miután megvásárolnak egy 200 holdas területet Észak-Alaszkában, a nagy vagyon reményében lelkesen kutatnak a megálmodott ököl nagyságú aranyrögök után. Számukra is, mint a 19. századi pioníreknek, a mesés gazdagság a tét. Rengeteg kihívással kell azonban szembenézniük: éjjel-nappal keményen kell dolgozniuk, hogy gépeik működőképesek maradjanak. Az aranyásók kilenc fős csapatát Tedd vezeti, aki már a nyolcvanas években is kutatott arany után, most pedig azért vágott bele a nagy vállalkozásba, mert családi cége tönkrement. A többiek eltérő háttérrel és motivációkkal érkeznek a vadonba. A mindenre elszánt kalandorok közt találunk 65 éves veteránt, snowboard-oktatót, halászt, zenészt és lelklipásztort is. Van, aki csupán a kaland és kihívás kedvéért hagyott hátra mindent, sokan azonban teljesen tönkrementek a gazdasági válságban, és egyetlen esélyük, hogy most sikerrel járnak.

Miközben a Hoffman család próbálja kialakítani új életformáját, a boldogulásuk jórészt azon múlik, sikerül-e a közösségben baráti kapcsolatokat kiépíteniük, enélkül esélyük sincs arra, hogy megleljék az aranyat. A sorozat rekord nézettséggel futott a Discovery műsorán az USA-ban, így a műsor további évaddal folytatódik.

A doku-sorozat remek nézettséggel nyitott az amerikai Discovery Channel műsorán. A magyarországi premierje május 5-én lesz, 21:30-tól a Discovery-n. Ne hagyjátok ki, egy próbát mindenképpen megér, mert szart nem szoktak csinálni!


free web stats