Június 2-án startol a Love Bites

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 9:35-kor a(z) Hírek témába.

A kutya ugasson meg, megérdemli a külön bejegyzést, mivel a Love Bites az NBC egyik feketefoltja. Végre műsorára merte tűzni. Nagy haladás. Egyébként nincs egyedül ezzel a ténnyel. (Lentebb részletezem.)

Június 2-ára kapott időpontot 22 órára. Nem éppen egy leányálom ez a timeslot, mivel nagyvalószínűséggel el fog itt vérezni. Hiába szeretné az NBC megalkotni a 3 órás szitkomblokkját, nagyon nehéz dolga van a 22 óra utániaknak, mivel folyamatos nézőszám vesztéssel kell számolniuk. Meg alapjába véve, miért nem lehet felcserélni a helyét egy Community -, vagy 30 Rock -, vagy The Office -, vagy Parks & Recreation ismétléssel? – mivel ők vezetik fel.

A tudnivalókat róla itt írtunk le, míg előzetest itt mutattunk hozzá. Plusz még annyit kell róla tudni, hogy a 13 epizódos berendelését visszavették 9-re.

(A másik feketefoltja a csatornának amúgy a Friends with Benefits, amelynek premier dátuma még mindig nem tisztázott. Ryan Hansen és Danneel Ackless sorozat valószínűleg nyár közepén kerül műsorra, ha valamelyik sorozat kifutott, vagy elkaszálásra került, vagy a vezetőség feláldozza az egyik szitkom ismétlésnek a helyét számára. Lehet pont a Love Bites esetleges kaszája következtében jön.)


free web stats