Studio 60 – 1.17 – The Disaster Show

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 1, 11:41-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_117.jpg
Premier:
2007/05/24
Írta: Thomas Schlamme
Rendezte: Dara Resnik Creasey, Chad Gomez Creasey

Egy nem szokványos show veszi kezdetét, ugyan is Danny megbántja a kellékeseket, melynek az lesz az eredménye, hogy nem hivatalos sztrájkba kezdenek bele! Allison Janney örülni is fog ennek, aki mint vendégszereplő lép fel harmadszorra a showban. Az egészet már csak az tetőzi tovább, hogy bombariadó bejelentése miatt feltűnik az FBI! Tom és Lucy, valamint Simone és Stephanie Hawaii-ra készülődik, azonban Stephanie-nak kételyei lesznek a fiú iránt a hallottak alapján. Hariett még mindig nem tudja miért szakított Mattel…

Megjegyzés: A humor nagyon jó volt ebben a részben! Láttunk már péntek esti mészárlást, hajnali megváltást, most jöjjön egy újabb alapfogalom: a katasztrófa show. Gondolom nem sokan hallottatok még róla. Amikor szóba kerül ez a fogalom olyanra kell gondolni, ami nem volt tervbe véve, és az egész show sikere múlhat rajta. Jelenesetben ilyenek voltak a felbőszült díszletesek, kellékesek, meg súgok. Ellenben szerintem marha jóra sikeredett nélkülük is a show.

Simone megint jelentkezhetne a rész emberének. Nagyon nagyot alakított. Kétcségetelenül sejteni lehetett már az elején, hogy a sok nő ügyéből nem sül ki túl sok jó. Így is lett. Azonban a rész legidegesítőbb embere címre is találhatunk megfelelő alanyt Hariet részéről. Már kezd az agyamra menni, hogy nem tudja eldönteni, hogy még is mi van közte és Matt között. Matt nem szerepelt ebben a részben, de még is sokszor került a neve szóba. Danny-vel is szintén hasonló a helyzet! Azért megnéztem volna az a jelenetet közte és a munkatársak között.

Egy sima, mezei, ám extra humorral fűszerezett rész után még is mit várjon az ember! Volt már jobb is, reméljük lesz is. Én befejezem a sorozatot!

This entry has a rating of 2.5

free web stats