Studio 60 – 1.19 – K&R (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 1, 15:43-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_119.jpg
Premier:
2007/06/07
Írta: Aaron Sorkin
Rendezte: Timothy Busfield

Dráma uralkodik el a stúdióban. A terroristák már közölték a követelésüket, azonban Tom testvérének helyzetét tovább rontja, hogy a sajtó kiadja a tényeket, azaz: A híres Tom Jeter bátyját ejtették túszul! Jack, persze próbálja meggátolni a hírterjedését, ám hiába. Míg Harriet imádkozik, addig Matt és Harry a múltban kezd el merengeni. Danny aggodalma sem volt veszélytelen babájukat illetően…

Megjegyzés: Kisebb erősödés, de az ez előtti tripla részt semmi sem múlja felül. Érdekes, hogy itt is, és ott is valamilyen módon, de Tom körül forogtak a részek. Most sincs ez másképpen. Szegény, már megint megszívta. Mivel folytatásról lenne szó, ezért még nem értékelném összességében. A mostani részben a humor eléggé tiltott jelenség volt. Úgy tűnik a sorozat csak is akkor hoz szépet, ha van min röhögni. Itt pedig nem volt semmi amin röhöghettük volna, max. amin izgulhattunk.

Nyomás, dráma, meg mi egymás. Átjön szintén a képernyőn. De azért jó látni, hogy Jack félre tette a nézettségi számokat, és a csapattal foglalkozik, azon belül is Tom-mal. Ilyen egy jó főnök. Igazán csak most láthatjuk meg, hogy mire is képes, valamint azt is, hogy ha időnként kiakad az egyes dolgoktól, attól még rendjén van szíve! Míg Tom-ért a stúdióban, addig Jordan-ért a kórházban lehet aggódni, hiszen császármetszést kell végre hajtaniuk, mert a baba nem tudta magát kibogozni, tudniillik a nyaka köré csavarodott a köldökzsinórja.

Hogy mit várok a folytatástól, azt ne kérdezzétek. Eddig halasztható egy részt, remélhetőleg Happy End-del zárul, ha nem akkor meg még jobban örülök, hiszen nem annyira kiszámítható a sorozat!

This entry has a rating of 2

free web stats