A hét legdurvább napja: csütörtök!

 
Beküldte: tess 2007 September 27, 19:41-kor a(z) Heti adag témába.

A tegnapi este sem volt semmi, de mai szerintem az ultra-brutál kategóriába tartozik. Nem lesz sok premier, de annál több visszatérés. Mi az hogy visszatérés, egyenesen durvulás lesz minden slotban. Szóval akárki akármit is mond a csütörtök ismét a legkeményebb nap lesz és ehhez kétség sem férhet.
smallville_s7premier.jpg
A 7 órás slotban felvezetésként olyan sorozatok csapnak össze, mint az Ugly Betty 2. évadja, a CBS realityje a Survivour China, az NBC-n dupla résszel debütálló My Name Is Earl 3. évadja vagy a FOX siker vetélkedője az Are You Smarter Than A 5th Garder? Azonban a nap számunkra mégsem ezektől a sorozatoktól lesz hangos, hanem a CW debütáló Smallville 7. évadjától. Az 5. évad ultra kemény volt, a 6. meg egyenesen überelt mindent. Az ep kritikák már egy ideje megvannak, de valamiért nem kerültek még ki, na de sebaj. A 7. évadot biztosan élőben fogjuk tolni, hogy a vége előtt egy résszel ledaráljuk újból. Ki kell használni minden alkalmat, mivel a pletykák szerint ez lesz a sorozat záró évadja. Reméljük durva lesz!
greysanatomy_s4premier.jpg
A cseppet sem gyenge felvezető után a 87 órás slotban elkezdődik az évad talán legdurvább párharca a CSI 8. évadja és a Grey’s Anatomy 4. évadja közt. A két sorozatot múlt évben engették össze, hol is a szexi orvosok oda-vissza verték a helyszínelőket. Kíváncsian várjuk a folytatást! Ilyen párharc mellett a The Office dupla részes nyitánya ki a fenét fog érdekelni?
bigshots_premier.jpg
A záró csata az este 9 órás slotban fog befejeződni, ahol is az új évaddal jelentkező Without a Trace és az ER mellett feltűnik egy ABC újonc a Big Shots is. A sorozatnak mindenképpen nagyot kell dobbantania, mivel a Grey’s Anatomy vezeti fel, ami ugye múltévben a legnézettebb sorozat volt.Akárhogy is nézem ismét egy durva este előtt állunk és ismét nem jutott semmire sem időnk. Jó lenne már ha vége lenne ennek az átkozott dömpingnek, mivel hosszú távon kegyetlen. Pont annyira mint amilyen kegyetlen lesz a holnapi nézettség.


free web stats