És lőn Péntek!

 
Beküldte: tess 2007 September 28, 19:52-kor a(z) Heti adag témába.

Mostanság ugye minden nap durvulósnak számít, de egyszer tényleg nem ártana rangsorolni a napokat. Tudom jól van ennél sokkal brutálabb nap is, de azért a pénteknek is van egyfajta varázsa. Ezen a napon a sorozatok valahogy nem azok a sorozatok, amire az átlag ember gondol. Aki a pénteki napot túléli annak az élet hosszú távra be van biztosítva. Akik viszont leszerepelnek elég gyorsan a kaszás karmai közé keveredhetnek. Magyarán ez a nap is kemény, csak itt a kevésbé népszerű, hogy úgy mondja a non-fanfavorit sorozatok harcolnak a nézettségért.
lasvegas_s5premier.jpg
Az este folyamán olyan sorozatok térnek vissza, mint a Ghost Whisperer 3. évadja, ahol a még mindig bika jó csaj Jennifer Love Hewit szelleket látó eyecandy. Visszatér a Las Vegas is az 5. évaddal, de mostantól már szigorúan James Caan Nikki Cox nélkül. A lényeg viszont nem ez, hanem sokkal inkább Tom Selleck és az debütje. Én már várom! Ugyan csak visszatérőnek számít a Numb3rs is, amelynek a 4. évados debütjét Tony Scott rendezte. Durva lesz emberek!
moonlight_premier.jpg
Persze a sok visszatérő mellett lesz némi premier is Moonlight személyében. A sorozatot a Buffy/Angel fanoknak cseppet sem ismeretlen David Greenwalt jegyzi, aki igen csak megszenvedett legújabb alkotásával. A sorozat nem egyszer cserélt szereplőt és állítólag még anyagi problémákkal is küszködik. Arról meg ne is beszéljünk, hogy péntek este a 9 órás halálsávban debütál. Már-már esélytelen! Részemről az egyik leginkább várt sorozat volt, aminek sajna nem került ki a Pilot-ja, szóval már csak ezért is meg fogom nézni.
stargateatlantis_s4premier.jpg
És mostantól ha péntek, akkor SciFi Channel és Stargate Atlantis! A 3. évadból még van vissza nekünk 5 rész, de nem foglyuk elkapkodni. A premier ismét dupla részes lesz, így a sorozatra jó 3 hét múlva majd visszatérünk. Így is van mit nézni megint!

Amúgy a nap érdekessége nekem a FOX-on lesz. Az előzetes hírek szerint a 9 órás slotban futó Nashville cancelt kapott és a K-ville ismétlése fogja majd váltani. Ezzel szemben mindenhol az szerepel, hogy ma egy új rész lesz. De hogy a fenébe, amikor 2 rész után hiatusba vágták? Ez a fránya FOX már megint keveri a szart!


free web stats