5 éves a Guru

 
Beküldte: tess 2011 May 8, 20:53-kor a(z) Elvagyunk témába.

Effff, yeah, megint eltelt egy újabb év! Szó se róla 5 éves a GURU, vagy ahogy mi hívjuk a Gyerek. Ez azért már szép szám érzésem szerint. Durva visszagondolni a 2006-os startra és az azóta eltelt időre. Az eredményekre amiket elértünk, a társakra akiket elvesztettünk, a konkurensekre akik menetközben elhullottak. Durva nézni az aktuális trendet is, ami egyértelműen a jövőt mutatja és durva nézni a guru állandóságát is. Pezsgő egy műfaj a miénk, kevés állócsillaggal, de véleményem szerint mi köztük vagyunk.

A nyilvános faszméredzkedéstől eltekintenék, egy idő után ugye ez már nem mérvadó. Engem sokkal inkább az foglalkoztat, hogy hova tovább? Vajon mikor jön a csúcshatás,majd pedig a kreatív hanyatlás? Vagy már ez rég bekövetkezett? Akárhogy is 5 év hihetetlenül sok idő egy hobbihoz, ami napi szinte veszi igénybe az embert.

A kötelezően mellékelt klisé armadától ismét csak eltekintenék. Helyette köszönet a crewnak, Kanyecc-nak, aki mérhetetlen energiát fektet  a blogba és Fercsa-nak, aki a technikai hátteret szolgáltatja. Köszönet mindazoknak akik olvasnak minket napi szinten, valamint azoknak is akik lealacsonyító kritikával illetnek. Ez az, amiért érdemes felkelni 5 éve minden reggel és félkómásan betölteni a dashboardot.

Jövőre ugyanekkor, ugyanitt remélhetőleg veletek is.


free web stats