Doctor Who – 1.02 – The End of the World

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 29, 18:53-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_102.jpg
Premier:
2005/04/02
Írta: Russell T. Davies
Rendezte: Euros Lyn

Rose-t, dokink elviszi első időutazására. Azonban amennyire emlékezetessé szerette volna ezt tenni Rose számára, annyira lehangoló lesz. A Föld pusztulásának napjához teleportálódnak, ahol a világegyetem nagyjai is feltűnnek. Órák kérdése, és megsemmisül a bolygó, azonban valaki nem csak a Föld halálát szeretné, hanem a jelenlévőkét is…

Megjegyzés: Hát igen. Ez volt az a rész, melyről azt hittem, hogy a sorozat pilotja. Elég gyengusra sikeredett, még dokink sem volt annyira formában. Alig tolt el pár értelmes humort! De azért a morbid gondolatai, megint csak megvoltak. Rose-t kicsit lehangolta a látvány, hiszen imádott bolygójának végét látta. Pozitívumként szolgáljon számára, viszont az, hogy nem mostanság lesz aktuális az esemény.

Túlságosan is kiszámítható volt az egész sztori. Már az elején leesett nekem – még előszöri nézéskor is – hogy a szabotázs mögött nem valamelyik más idegen faj képviselője állhat, hanem inkább egy magunk fajta kapzsi. A szálakat azért sikerült jól elbujtatni, de nem nehéz kikövetkeztetni az aljas áruló kilétét!

Úgy tűnik, nem csak Rosenak és a többi Föld lakónak rejélyes annyira a doki! Vajon mire utalhatott, a fák képviselője? Már kíváncsian várom, Dokink történetét!

Gyenge rész volt, de azért folytatom.

This entry has a rating of 0.5

free web stats