Doctor Who – 1.05 – World War Three (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 29, 22:41-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_105.jpg
Premier:
2005/04/23
Írta: Russell T. Davies
Rendezte: Keith Boak

Az idegenek, doki kivételével, megölték az összes UFO szakértőt. Első tervük ezennel majdnem sikerült is. Nincs sok idejük, ezért cselekedniük kell. Embernek álcázván magukat a néphez szólnak. Ezzel a húzásukkal, persze csak a felsőbb köröktől akarják bezsákmányolni az atomrakétákhoz szükséges indítókódokat, mellyel egy újabb világháborút robbantanának ki javukra…

Megjegyzés: Ez már nagyon vadra sikeredett! Ezektől az UFO jelmezektől egyszerűen a falra másztam! Valami jobbat is kitalálhattak volna a díszletesek, mert ez nagyon ötlet szegényesre sikeredett! A fingásos részek, tény, ott voltak a toppon. Megint csak a fantáziadús írót illeti etéren a dicséret, azonban összességében nem kerekedett ki nagy történet, ahhoz képest, hogy egy dupla részes részről van szó!

Dokinkban is csalódtam. Megjelent arcán az aggódalom, ami igen csak nem rávall. Nem is volt annyira vicces. Megint csak az átlag emberben bizhatott. Egyre többet hagyja el a szerencséje, de legalább már a Rose családtagjai is tudják mi hány méter.

Végezetül, pedig azt ajánlanám, hogy ne nézzétek meg a részt végén lévő, következő rész tartalmábólt, mert sok mindent lelőnek benne!

This entry has a rating of 1.5

free web stats