Doctor Who – 1.06 – Dalek

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 29, 23:59-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_106.jpg
Premier:
2005/04/30
Írta: Robert Shearman
Rendezte: Joe Ahearne

Dokiék egy segélyjelzésre figyelnek fel 2012-ből. Útjuk, egy Utah állambeli zárt magángyűjtő múzeumába vezet, ami teles teli van, különböző idegen szerkezetekkel, és már halott idegenekkel. A fő házigazdával is hamar összefutnak, aki kis csevegést követően leviszi az egyik új „talált tárgyához”, kinek népét/faját már igen régről ismer a mi Doktor…

Megjegyzés: Azt hiszem átesett a sorozat a holtponton! Vagy csak én? Nem tudom, de ne is érdekeljen senkit. Nekem tetszett ez a rész. Talán azért, mert a Doktor múltjából újabb dolgokat tudhattunk meg. De emellett még az elképzelés, és a megvalósítás is bejött. Ez a zárt magángyűjtemény durvára sikeredett. Magát a tulajdonosát is nagyon jól formálták meg: Tipikus, megrögzött gyűjtő, aki minden pénzét csak ezekbe öli bele.

Rose is nagyon odatett, ezen rész folyamán. Végre kimert állni a Doktor ellen, még ha a Dalek sorsa ugyan az lett. Egy újabb fővel is bővült a csapat. Nem hittem volna, hogy beveszik Adam-et a csapatba! Kíváncsi leszek, hogy lesz-e kettőjük között valami kavarás! :P Igen csak feldobná ezt a túlzott sci-fi feszültséget, ami már érezhető, így hat részt követően!

This entry has a rating of 3

free web stats