Ideje lenne pótolnom

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 30, 13:16-kor a(z) Heti adag témába.

Végre elérkezett a szeptember 30-a! Gondolom, sokan bejegyeztétek emlékezetetekbe e dátumot. Nem is tették olyan rosszul, hiszen ma debütál a Dexter második évadja. Nem is tudom, miért kerítek neki akkora ügyet, hiszen még a nyár folyamán az évad első két része, hála egyik amerikai újságírónak, számunkra is elérhetővé vált. Ami annyit tesz, hogy egyeseknek igazából majdcsak három hét múlva “kezdődik meg” az évad, azaz jön a folytatás. Én “szerencsére” még nem tartozom ezek közé az emberek közé. (Szerencsésnek azért mondanám magam, mert míg a többiek nagyban várják a folytatást, addig én nagyban pólolhatok, mivel az első évad 9. résznél abba maradt, ami annyit tesz, hogy +5 rész dara áll még előttem.)

A sorozat promozása igazából csak július közepén kezdődött meg. Akkor kijött az első promo, aztán egy kicsit később: augusztus végén megjött a második, és harmadik. A következő dátum szeptember közepe lenne, amikor is belinkeltem egy Dexter – Greatest Hits-re hallgató aranyos Youtube-s videót, mely a sorozat legjobb jelenetei mellett az alapsztorit is elmeséli mókás énekkel.

Tegnap előtt folyamán bontakozott ki talán a legjobban az egész várakozás, hiszen Amerika 13 nagyvárosának szökőkútjai Dexter-féle bűnügyi helyszínné változott! Útközben, persze még jött ki plakát is. Szóval minden megvan a kezdéshez, csak már kezdődjön el! Ezzel párhuzamosan hazánkban is megkezdődött a Viasat 3 jóvoltából az első évad, ami ha emlékezetem nem csak, akkor 1×05-nél tartott most pénteken.

Aki még nem látta a sorozatot, annak merem ajánlani, aki látta, az meg ajánlgassa másoknak, mert tényleg nagyon jó sorozatról van szó.
dexter.jpg


free web stats