Doctor Who – 1.07 – The Long Game

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 30, 14:50-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_107.jpg
Premier:
2005/05/07
Írta: Russell T. Davies
Rendezte: Brian Grant

Rosék ismételten a távoli jövőbe veszik az útjukat, amikor is a Föld fénykorát éli. Az Ötös számú Űrállomáson landolnak, ami a Földet információkkal és hírekkel látják el. Miután a Doktor összeismerkedik pár újságíróval, és látja az akkori technikát, újra kétségek közé esik, mert nem éppen azt történik, aminek kellene az ő tudata szerint. Emellett még ott van a rejtélyes 500. szint is, ahonnan még soha senki nem tért vissza…

Megjegyzés: Na ennyit, hogy egy kis kavarással feldobják a készítők a sztorit! Adam igen csak idegesítő karakterre sikeredett. Nem is csoda, hogy ő sodorja bajba kíváncsiságával, no meg önzőségével a csapatot! Valahogy meg is értettem, hogy Rose is kiábrándult belőle. Egész részben csak a maga hasznát vette figyelembe, nem gondolván arra, hogy a sok információval megváltoztatta volna a jövőt.

Az alapsztorit lehet, hogy kicsit alá értékeltem, de tetszett. Rejtélyes űrbázis, melynek más a funkciója, mint aminek kellene. Dokink nem is csoda, hogy egyből kiszúrja a különös dolgokat. 90 évnyi lemaradás kételyek között (…) ismételten egy vad elme szülőttje, de már jöhetne valami erősebb rész is, vagy csak ilyen “gagyik” várhatóak itt az elsőben?

This entry has a rating of 2

free web stats