Vasárnap sem pihenünk

 
Beküldte: tess 2007 September 30, 20:00-kor a(z) Heti adag témába.

Vasárnap csak a marhák dolgoznak meg persze mi! Naivan azt hittem, hogy vasárnap nem lesz semmi néznivaló és végre ki tudom aludni magam. Tévedtem és hát persze, hogy dömping lesz ma este is. Picsába! Már igazán vége lehetne ennek a premier időszaknak.
dexter_s2premier.jpg
Az este folyamán több fanfavorit sorozat is visszatér, de mindenképpen a Showtime sikersorozata a Dexter érdemli meg az első helyet. A sorozat az előző szezonban jött, látott és persze győzött is. Számos rangos listán az évad legjobb sorozata lett. Vajon miért? Nálunk Kanyecc nézte és ahogy olvasom még nézni is fogja egy darabig :D Bújjah!
desperatehousewives_s4premier.jpg
A populárisabb és nézettségben mindenképp ütősebb Desperate Houswives is visszatér a 4. évaddal. Az ABC nagy valószínűséggel ismét bebiztosította magának a vasárnap estét és ezzel együtt még legalább 3 évadot. Biztosan bika jó sori lehet, de minket nem igazán kötött le.
A Született feleségek után folytatódik a Brothers and Sisters 2. évadja, ami remélhetőleg hozza az elvárásokat a bika felvezető után. Részünkről ez a sorozat is a hanyagolt sorozatok népes táborában tanyázik, de majd egyszer ez is meglesz. Csak az a gond, hogy értelmes kritikát még nem igazán sikerült eddig találnom.

A nagyobb nevek mellett a kevésbé ismertebb sorozatok terén is megindult az élet. Visszatér a Showtime-ra az ultra-brutál maffia sorozata a Brotherhood a 2. évaddal, jön a FOX-on az American Dad 3. évadja valamint az ABC az Extreme Makeover : Home  Edition.

Szolid napnak szolid a mai, de azért ahhoz pont elég, hogy ne aludja ma se 4 óránál többet. ÁÁÁ!!!!


free web stats