Chuck – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: thingol 2007 September 30, 21:22-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Chuck,Pilot témába.

Ti ismertek más geek-es drámát? Mert én nem. Sőt, így hirtelen nem is jut eszembe egy sem, csak az IT Crowd, de az meg sitcom, így nem számít (most jut eszembe: a Greek – de az meg nem az igazi kocka geek). Az alapsztori szerint – egy geek kap egy vírust, mely betölti az agyába az NSA (Amerikai Hírszerzési Szolgálat – vagy valami ilyesmi) és a CIA egyesített adatbázisát, így – az adatbázis hiányában – baromi fontos személy lesz – nekem egy top befutó volt a sorozat –és az is lett.

chuck 1x01a
Mivel Chuck nagyon fontos lett, kap testőröket. Ezek persze hozzá kell, hogy csapódjanak valahogy – na, a “vírust” és ezt a két ügynököt, és az alapsztorit mutatták be az első részben – és persze azonnal jött egy kis akció, Chuck azonnal megmentett “Some NATO guy”-t egy hotelben, és persze közben végig szerencsétlenkedett, hozta a poénjait, de azért persze senki se számítson hasonfetrengős poénokra: leginkább csak azért vannak, mert kellenek.

Írtam már, hogy kap testőröket is. Egyet persze az NSA-től, egyet a CIA-től, és hát az NSA-s ügynök egy nagyon nagy eyecandy, nekem nagyon bejön (“rá-imdbzek-és-megnézem-a-többi-filmjét-is” mértékben), tényleg nagyon szép lány, még sorolhatnám, de télleg igazi cutie. A másik, a CIA-s, egy tipikus mindent a parancs teljesítéséért pasi, aki ölne is ezért.

chuck 1x01b

Vannak persze más karakterek is, mert azért ez így elég gyér felhozatal lenne. Ott van kapásból Logan, Chuck másik geek pornófüggő barátja, aki mindig mindenbe beleszól, de azért alapvetően mindig csak jót akar. Chuck amúgy a nővérével, és annak barátjával lakik, aki csak “csodálatos kapitány”-nak nevez, mert csoda “csodálatos” dolgot csinál, mint pl. ejtőernyőik. Charlie nővére kicsit sablonos karakter már, viszont én is olyan nővért szeretnék, aki szeret, és megpróbál randit szervezni nekem =).

Persze lesz itt még kavarás, pl a a cutie testőrlánnyal, aki Bryce barátja volt (Bryce lopta el az adatokat és küldte el Chucknak), így sajnos – egyenlőre – megkérdőjelezhető a lojalitása. Gondolom jönnek és mennek majd a problémák, de egyenlőre még nem tudni, hogy szeriazált lesz, vagy minden-héten-egy-eset, viszont engem megvett a sorozat kilóra, az év idei legjobb pilotja idáig.

4.5-öt kap tőlem. Még egy utolsó dolog; köszönet LeGaS-nak a feliratot – ilyet még nem csináltam, viszont LeGaS-t már régóta ismerem (najó annyira nem).

This entry has a rating of 4.5

free web stats