Studio 60 – 1.18 – Breaking News

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 1, 13:20-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.

studio60_118.jpg
Premier:
2007/05/31
Írta: Aaron Sorkin
Rendezte: Andrew Bernstein

Jack egyre jobban rászáll Jordan-re az alacsony nézettség miatt, melynek oka: Matt és Harriet szakítása, csak éppen erről ők nem tudnak semmit. Suzanne figyelmezteti Danny-t Matt függőségérő, aki persze titkol mindent. Feltűnik ismét Mary, aki egy újabb pereskedési ügyben képviseli a csatornát, és egyben próbálkozik Matt szívébe belopni magát. Simone és Harriet egész show alatt azon habozik, hogy elmondják-e a rossz hírt, mely Tom-ot érinti testvérével kapcsolatban…

Megjegyzés: Újabb két (ha ezt belevesszük három) részes összefüggő történet kibontakozását követhettük nyomon. A folytatásban Tom testvéréért lehet, majd aggódni. Ennyit elől járóban, most pedig jöjjön az évad egyik csalódásáról a kritikám. Mer hogy, részemről nagyon is az volt. Matt nyomasztó, humormentes showja a tévé képernyőre is áthatott. Ha ez volt a készítők célja, akkor jár a pont, ellenben nem hinném, hogy sok néző díjjazná ezt a megmozdulásukat.

Ami tetszett, az maga Mary nyomulása volt Matt felé. Nagyon jól alakít mostanság az Invasion “hisztis picsája”. Harriet-tel is simán felvehetné a harcot, mert ahhoz képest, hogy milyen idős, elég jól tartja magát. Kíváncsi leszek, hogy mennyire kavar be Matt és Harrie kapcsolatába. Tom és Lucy, a továbbiakban is bimbózik. Jó látni, hogy valakik együtt vannak. Jordan és Danny kapcsolata, igen érdekes, hiszen míg Jordan komoly dolgokról beszélne, addig Danny, mindig csak a magánéletűkre tud gondolni. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e posztváltás Jordan részéről, vagy nem!

Tom testvéré már két napja nem küldött magáról életjelet. Szülei kezdenek aggódni, és amint az majd kiderül: nem is jogtalanul. Tom és Harriet egyrészről jól tette, hogy hallgatott, hiszen itt nem csak Tomról volt szó, hanem az egész csapatról, másrészről meg nem, hiszen el kellett volna egyből mondaniuk, ami rontott volna a show sikerén.

This entry has a rating of 1

free web stats