Fox újoncok (5) – Alcatraz

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 21:56-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television · Bonanza Productions Inc.

Írók: Elizabeth Sarnoff (Deadwood, Lost: Missing Pieces), Steven Lilien (Kyle XY), Bryan Wynbrandt (Kyle XY).

Rendezők: Danny Cannon (Nikita, Dark Blue, The Forgotten, Eleventh Hour, CSI: NY, CSI: Miami).

Producerek: J.J. Abrams (Lost, Fringe), Bryan Burk (Fringe, Undercovers, Lost, Six Degress, Alias), Elizabeth Sarnoff (Deadwood, Lost: Missing Pieces), Danny Cannon (Nikita, Dark Blue, The Forgotten, Eleventh Hour, CSI: NY, CSI: Miami) – utóbbi csak a pilotnál.

Szereplők: Sarah Jones (Lonestar, Sons of Anarchy), Jorge Garcia (Lost), Sam Neill (Happy Town), Parminder Nagra (ER), Robert Forster (Heroes), Santiago Cabrera (Heroes), Jonny Coyne, Jason Butler Harner.

Vendégszereplő: Jeffrey Pierce (The Nine).

Történet: a San Francisco közelében lévő, Alcatraz névre hallgató börtön mindenkinek ismerősen hangozhat, hiszen filmek sora foglalkozott a történetével. Már nem üzemel, viszont az FBI fenntart egy olyan csapatot, akik olyan elítélteket és börtönőröket „kerítenek kézre”, akik anno eltűntek és napjainkban rejtélyes módon feltűnnek.

Premier: 2012-ben; hétfőnként, 21:00-tól – a House felvezetésével.

Berendelve: ? epizód.

Kanyecc szerint: Csak rá kell nézni a készítőgárdára. Nagyon erős. Ott van J.J. Abrams a producerek sorában, akinek köszönhetjük – többek között – a Lostot, a Fringe-et, valamint Elizabeth Sarnoff, akinek a Deadwood-ot. A sztorija leginkább egy Fringe-re emlékeztet. Napjainkban játszódik és természetfeletti vonásokat tartalmaz. Szerintem képes lesz túlélni és berendeltetni a folytatást. Csak midseason-ben érkezik, viszont ez ne tévesszen meg senkit se. Várós faktor: 90%, túlélési százaléka: 95% – de akár 100%-ot is mondhattam volna.


free web stats