Doctor Who – 1.12 – Bad Wolf (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 5, 13:41-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_112.jpg
Premier:
2005/06/11
Írta: Russell T. Davies
Rendezte: Joe Ahearne

Doktor, Rose és Jack kapitány egyik pillanatról a másikra, egy játék-showban köt ki, persze mindegyik másban. A “gonosz farkas” szó újra felbukkan. El is gondolkodtatja a Doktort, de inkább a jelenhelyzetére koncentrálódik rá, hogy kiderítse még is minek útjának teleportálódtak az anno 100 éve Ötös Úrállomásnak nevezett űrállomásra…

Megjegyzés: Dupla évadzáró rész következik. Mivel az előző résznél meglestem a következő rész tartalmábólt, így sok meglepetés nem ért. De azért nem okozott, így sem csalódást ez az epizód sem. Ismételten történik visszautalás a múltba. Úgy tűnik, hogy a Dalek faj még sem halt ki. E mögött, persze más is állhat, hiszen a dokik mindig más idősíkba utaznak, ami nem garantálja azt a tényt, hogy ott is kipusztultak volna. Minden esetre itt vannak, nem is kevesen és ütős folytatásnak nézzük elébe.

Ez a játék-shows ötletet nagyon jónak találtam: Ki a leggyengébb láncszem! Szerintem sokan fel is röhögtünk, mikor az android neki állt levezetni a műsort. Aztán volt még Big Brother is Doki és a haverokkal, no meg Jack-nek is volt még valami, de annak a nevét ne kérdezzétek. Talán pucérkodás! Nekem bejött, jöjjön az évadfinálé!

This entry has a rating of 3

free web stats