ABC újoncok (5) – Apartment 23 (aka. Don’t Trust the Bitch at Apt. #23)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 20:36-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: 20th Century Fox Television.

Írók: Nahnatchka Kahn (American Dad)

Rendezők: Jason Winer (Modern Family).

Producerek: Nahnatchka Kahn, Jason Winer (Modern Family), Dave Hemingson (American Dad, How I Met Your Mother) és Jeff Morton (Modern Family)

Szereplők: Krysten Ritter (Breaking Bad, Gilmore Girls), Dreama Walker (The Good Wife, Gossip Girl), Eric André, Michael Blaiklock és James Van Der Beek (Varsity Blues, Dawson’s Creek).

Történet: egy naiv lányról szól nagy álmokkal, aki New York-ba költözik. Lakótársa pedig egy olyan csaj lesz, aki tudja élvezni az életet, állandóan bulizni jár, igazi parti arc – azaz két teljesen különböző felfogás találkozik.

Premier: 2012-ben, nincs még fix timeslotja.

Kanyecc szerint: Ej, fura lesz egy James Van Der Beek-et szitkomban látni. Ha felemlegetjük, általában 10 emberből 9-nek a Dawson és a haverok jut az eszébe. Nekem is az jutna. De talán most sikerül megtörnie ezt a sorozatot. Két esélyes. Midseason-re kapott időpontot, így még a rossz dolgokat ki lehet szelektálni belőle. Ha felhagynak a klisékkel – úgy se fognak –, akkor miért ne. A szereplőgárda szimpatikus. A készítők sorában két American Dades és két Modern Familys. Meglátjuk. Várós faktorja: 80%, már csak James miatt; túlélési esélye: 30%-nál nem több.

FERCSA mondja: Dawson újra vásznon. Midseason-be jön ami nem túl jó előjel, de a jó előzetes miatt megkapja a 55%.

(A tovább mögött további promó képeket találhattok.)


free web stats