ABC újoncok (7) – Once Upon a Time

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 21:16-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios.

Írók: Edward Kitsis és Adam Horowitz (Lost, Birds of Pray, TRON: Legacy).

Rendezők: Mark Mylod

Producerek: Steven Pearlman.

Szereplők: Ginnifer Goodwin (Big Love), Jennifer Morrison (House), Robert Carlyle (The Full Monty, Stargate Universe), Lana Parrilla, Jamie Dornan, Jared Gilmore (Mad Men), Josh Dallas és Raphael Sbarge.

Történet: A műfaj valójában scifi-fantasy. A célkereszt alatt egy problémás múltú nő, aki felnőtt korára visszaköltözik abba a kisvárosba, amit fiatalkorában elhagyott. Az egészben a csavar, hogy körülötte mesebeli alakok vannak, mint ha egy tündérmesébe csöppent volna. – De nem, mivel ez a valóság.

Premier: 2011 őszén; vasárnaponként 20:00-tól – Az America’s Funniest Home Videos lesz a felvezetője.

Kanyecc szerint: Ez az a sorozat, ami istenigazából célt tévesztett vagy inkább csatornát. (Kinek hogy tetszik jobban.) Vagy mégse? Ha azt vesszük alapul, hogy a fura színvilággal megáldott Pushing Daisies is megélt két évadot, akkor miért ne. Adam Horowitz neve nagyon bíztató a készítők sorában. Lehet belőle bármi. Mellesleg egy ex-House szereplő is ott a szereplőgárdában. Várós faktorja: 75%, túlélési esélye: 50%. Vasárnap jól kell teljesíteni. Fel van adva neki a lecke, mert az AFHV-re nem igazán alapozhatnak.

(A tovább mögött találhattok néhány promó képet róla pluszba.)

 


free web stats