ABC újoncok (13) – Last Man Standing (aka. The Last Days of Man)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 18, 0:16-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · 21 Laps-Adelstein Productions.

Író: Jack Burditt (30 Rock, Just Shoot Me!, The New Adventures of Old Christine).

Rendező: John Pasquin (Better with You, Rules of Engagement).

Producerek: Becky Clements, Kevin Hench (The Man Show), Marty Adelstein (Prison Break, Point Pleasant, Tru Calling), Richard Baker (Harry Potter-filmsorozat), Rick Messina, Shawn Levy, Tim Allen.

Szereplők: Tim Allen (Home Improvement), Nancy Travis (So I Married an Axe Murderer, Three Men and a Baby), Molly Ephraim, Alexandra Krosney, Kaitlyn Dever és Hector Elizondo (Chicago Hope).

Történet: A tények alapján a férfiak építették fel a civilizációt. Nekik köszönhetik a nők a kényelmet, sok egyéb mást. Mike egy marketingigazgató egy sportboltban. Szeret utazni, vezetni. A dombok királyának tartják. Na igen, de amikor haza megy, akkor egy olyan világba kerül, ahol a nők uralkodnak – vagyis a felesége és a három lánya. Nem csak a melóhelyen kell felépíteni a büszkeségét, hanem otthon is. Lesz munkája.

Premier: 2011 őszén; keddenként 20:00-tól.

Kanyecc szerint: Tetszik a koncepció. Számtalan poént rejt magában, amelyek közül noha nagyobbik részét kiaknázták, de még vannak olyanok, amelyek kiaknázásra várnak. Drukkolni fogok neki, hiszen a Just Shoot Me!-s Jack Burditt írta. Várós faktorja: 80%, túlélési esélye: – NCIS-re alapozva – 50%.


free web stats