CBS újoncok (1) – Unforgettable (aka. The Rememberer)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 18, 23:43-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: dráma

Stúdiók: CBS Television Studios • Sony Pictures Television • Timberman-Beverly Productions

Írók: John Bellucci és Ed Redlich (Shark, Felicity, Without a Trace)

Rendező: Niels Arden Oplev

Producerek: J. Robert Lennon (könyvírója), Sarah Timberman (Kidnapped, Justified), Carl Beverly (Kidnapped, Justified)

Szereplők: Daya Vaidaya, Dylan Walsh (Nip/Tuck), Kevin Rankin (Justified, Big Love, Trauma, Friday Night Lights), Michael Gaston (Rubicon, The Mentalist, Terriers, Damages), Poppy Montgomery (Without a Trace).

Történet: egy New York-i ex-nyomozónő áll a középpontjában, méghozzá egy olyan nő, aki rendkívüli memóriával lett megáldva. Bármire vissza tud emlékezni. Minden apróságra, viszont ezzel szemben a magánélete mégsem rózsás. Egyetlen ügyet nem tud megoldani, a húgának a gyilkossági ügyét. Tudását egyébként a rendőrség keretein belül hasznosítja.

Premier: 2011 őszén; keddenként 22:00-tól – Az NCIS: Los Angeles felvezetésével.

Kanyecc szerint: Ha azt veszem alapul, hogy a Psych nekem bejön, akkor miért ne várnám. Tetszik a The Mentalistban is ez a perfect emlékezőkészség. Ha így állok hozzá a sorozathoz, akkor a várós faktorja: 80% minimum. Akkora nagy nevek nincsenek számomra. Főhősnőnk is ismeretlen számomra, de ezért mondom azt, hogy akár be is jöhet az élet, s kaphat túlélési esélyként: 50%-ot. Egyébként a pilotötletet már tavaly berendelték, viszont akkor nem lett belőle sorozat.


free web stats