The CW újoncok (1) – The Secret Circle

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 18:38-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió: Alloy Entertainment · CBS Television Studios · Warner Bros. Television.

Író: Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Scream, Dawson’s Creek).

Rendező: Liz Friedlander (The Vampire Diaries, 90210).

Producerek: Andrew Miller (Imaginary Bitches), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Gossip Girl), Gina Girolamo, Elizabeth Craft (The Vampire Diaries, Lie to Me) és Sarah Fain (The Vampire Diaries, Lie to Me).

Szereplők: Ashley Crow (Heroes), Britt Robertson (Life Unexpected, Swingtown), Gale Harold (Hellcats, Desprerate Housewives, Vanished), Jessica Parker Kennedy, Louis Hunter, Natasha Henstridge (Eli Stone, Commander in Chief), Phoebe Tonkin (H2O), Shelley Hennig (Days o Our Lives), Thomas Dekker (Terminator: TSCC, Heroes, 7th Heaven).

Történet: L.J. Smith, a The Vampire Diaries írónője egy másik könyvsorozatának sorozatadoptációja, melyben egy lány új városba költözik, ahol rájön, hogy valójában boszorkány. Emellett kulcsfontosságú szerepet tölt be a Jó és a Rossz közötti harcban, amivel szembesül is az új környezetben.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 21:00-tól – A The Vampire Diaries felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód

Kanyecc szerint: Ha azt vesszük alapul, hogy L.J. Smith egyik könyvsorozat változatának adoptációja már befutott, illetve a The CW egy napra rakta a „nagytestvérrel”, akkor amondó vagyok, hogy már könyvelhetjük is neki a +9 epizód évad kiegészítést. A szereplőgárdában főként olyan színészek kapnak helyet, akik eleve házon belül kaptak főszerepet, csak éppen a folytatásra zöld utat nem. Gondolok itt: Britt Robertsonra és Gale Haroldra. Várós faktorja: 80%-os; túlélési esélye: 70-80% szintén, már csak az alapok miatt.

tess szerint: L.J. Smith és Kevin Williamson neve miatt biztosra vehető volt a berendelés. Ki lepődött meg egyáltalán? Az is biztos volt, hogy a The Vampire Diaries párja lesz, szóval a tuti befutó az évadra. Mellesleg a CW okosan csinálja, szép lassan visszahozzák nekünk a klasszikus WB érát, ami ugye elég rendesen működött is. Túlélési esély: 100%, nagy zakó lenne a CW-nek a bukás, várakozási faktor: 70%, ahogy megvagyok a TVD nélkül úgy megleszek nélküle is, de a hype miatt tuti báválalom pár részre.

 

(A tovább mögött még néhány kép!)


free web stats