The CW újoncok (2) – Ringer

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 19:05-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios · Brillstein Entertainment Partners · CBS Television Studios.

Írók: Eric Charmelo (‘Til Death Do Us Part) és Nicole Snyder (‘Til Death Do Us Part).

Rendező: Richard Shepard.

Producerek: Pam Veasey (CSI, New York, The District), Peter Traugott (Samantha Who?), Richard Shepard (Ugly Betty) és Sarah Michelle Gellar (All My Children, Buffy the Vampire Slayer).

Szereplők: Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha (Life Unexpected, Valentine, Miss/Guided), Mike Colter (The Good Wife), Nestor Carbonell (Lost, Cane), Sarah Michelle Gellar (All My Children, Buffy the Vampire Slayer) és Tara Summers (Damages, Boston Legal).

Történet: egy thriller sorozatötletről volna szó, melyben egy nő kerül bajba. A maffia kezd el vadászni rá, azonban hogy kilábaljon a bajból, felveszi gazdag ikertestvérének a személyazonosságát, a probléma csak annyi, hogy az ő fejére is vérdíj van kitűzve.

Premier: 2011 őszén; keddenként 21:00-tól – A 90210 felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Tudtátok, hogy eredetileg a CBS-nél házalt az ötlet, azonban a CW-nél kötött ki végül, ami meg is vásárolta? Ha tippelnem kellett volna a helyét illetően, akkor inkább a Nikita társaságában tudtam volna elképzelni, nem pedig a 90210-ében. Sarah Michelle Gellar mindenképpen nagy név a szereplők és a készítők sorában. Az íróknak és a rendezőnek nincs nagyobb produkciója, így jogosan tekinthetjük újoncnak őket. Véleményem szerint, ha a CBS lemondott róla, akkor akár itt is megbukhat. Várós faktorja és túlélési esélye: 50%. Előzetes alapján okosabbak leszünk.

tess szerint: SMG visszatért, a CW meg lecsapott rá, ha már a CBS ódzkodott a projekttől. Bár az igazat megvallva nem tudom mit kezdenek a projekttel. Az tiszta sor, hogy a Nikita vonalát akarják tovább vinni, vagyis szép lassan szakítanának a tini-soap szállal, de azért én szkeptikus vagyok.  Az ABC Studios ugye kiszállt anyagi okokból, ami sok jót nem sejtet, ellenben állítólag szerializált lesz, bár a Nikita esetében is hasonlót ígértek. Túlélési esély: éppen ezért óvatos 60%, ellenben a várakozási faktor: 80%, de csak SMG miatt.

(A tovább mögött még pár kép.)free web stats