The CW újoncok (3) – Hart of Dixie

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 19:38-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Fake Empire · Warner Bros. Television.

Író: Leila Gerstein (Gossip Girl, Eli Stone).

Rendező: Jason Ensler.

Producerek: Josh Schwartz (Gossip Girl, Chuck, The O.C.), Stephanie Savage (Gossip Girl, The O.C.), Len Goldstein és Jason Ensler (Gossip Girl, Chuck).

Szereplők: Cress Williams (Friday Night Lights, Prison Break, ER, Close to Home), Jaime King (My Generation, Gary Unmarried, The Class, Kitchen Confidential), Nancy Travis (Bill Engvall-Show), Rachel Bilson (The O.C.), Scott Porter (The Good Wife, Friday Night Lights, Caprica), Wilson Bethel (The Young and the Restless).

Történet: egy bizonyos Zoe-ról szól, aki egy vérbeli New York-i csajszi valójában. Az orvosi diploma megszerzése után „saját hajóját szeretné hajtani”, hogy kövesse apja nyomdokait, azonban álmai szertefoszlanak, amikor szembesül a ténnyel, hogy édesapja nyomdokaiba sose ér. Megörökli Alabama állambéli Blueland-ben egy orvosi praxis felét. Na igen, de a kisvárosban kicsit másabbak az emberek, mint amilyeneket megszokott.

Premier: 2011 őszén; keddenként 21:00-tól – A 90210 felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Jól vettem ki, hogy ez akkor egy orvosos sorozat lesz? Kell egyáltalán ilyen a The CW-nek, mert nem hinném. Kiket akar vele leültetni? A fiatalok nem hinném, hogy ezért lennének oda, még ha Rachel Bilson is kapta a főszerepet. Meglátjuk. Várós faktorja: 10%, de csak a kíváncsiság miatt, míg túlélési esélyei: a nullát közelítik.

tess szerint: Korrekt próbálkozás megint csak a WB-s idők emlékére. A készítők listája pazar, a két főszereplő pedig ígéretes. Egyedül a kisvárosi romantikázás egy kicsit necces, amire a Gilmore Girls óta nem volt példa. Az orvosi szál meg totál jellegtelen, de persze ne legyen igazam. Mindenesetre CW-s jó szokás szerint csak 2 maradhat, így a túlélési esélye: 60% ugyancsak, míg a várakozási faktor: 30%. Engem totál nem fogott meg, de a pilot után változhat a dolog.

(A tovább mögött még pár kép.)


free web stats