NBC újoncok (3) – Grimm

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 3:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Hazy Mills Productions · Universal Media Studios.

Írók: Jim Kouf (National Treasure, Angel) és David Greenwalt (Buffy the Vampire Slayer, Angel).

Rendező: Marc Buckland (My Name Is Earl).

Producerek: Sean Hayes és Todd Milliner (Hot in Cleveland).

Szereplők: Russell Hornsby (Lincoln Heights, In Treatment), Bitsie Tulloch (Quarterlife), Silas Weir Mitchell (Prison Break), Reggie Lee (Persons Unknown, Prison Break), David Giuntoli (The Deep End, Privileged) és Sasha Roiz (Caprica).

Visszatérő szereplők: Kate Burton (The Deep End, Rescue Me).

Történet: a középpontban egy nyomozó áll, aki egy olyan világban él, ahol léteznek a tündérmesék, viszont erről az emberek nem tudnak. Hősünk egy Grimm, azaz egy elit vadász, akinek az a feladata, hogy a fennálló egyensúlyt szinten tartsa az emberek és a természetfeletti lények között, mivel utóbbiak az előbbiek életére törnek.

Premier: 2011 őszén; péntekenként 21:00-tól – A Chuck felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Szinapszis és előzetes alapján eléggé feltüzelt. Tetszik az, hogy valamiféle szint akarnak vinni a krimi műfajba. Jelenpillanatban adtak neki némi fantasy beütést. (Az ABC a Once Upon a Time-ot rendelte be, ami hasonló cipőben jár.) A szereplők között nincsenek nagy nevek. Jobbára bukott sorozatok szereplői, de bárhonnan talpra lehet állni. Pozitívan állok hozzá, s mellesleg tetszik is az NBC-s házalása. (Vagy a Fox jöhetett volna szóba a Fringe társaságában.) Meglátjuk. Várós faktorja: 60-70%, túlélési esélye: jóval kevesebb, cirka 30-40%.

(A tovább mögött még pár kép!)


free web stats