NBC újoncok (4) – Prime Suspect

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 4:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Film 44 · ITV Studios · Universal Media Studios.

Írók: Alexandra Cunningham (Desperate Housewives, Fastlane) és Lynda La Plante (U.K. Prime Suspect).

Rendező: Peter Berg (Friday Night Lights, Chicago Hope).

Producerek: Sarah Aubrey (Trauma, Friday Night Lights) és Julie Meldal-Johnsen (Sit Down Shut Up).

Szereplők: Aidan Quinn (Unknown), Brian O’Byrne (Flash Forward), Tim Griffin (Star Trek), Kirk Acevedo (Fringe, Black Donnellys), Joe Nieves (How I Met Your Mother), Damon Gupton (The Last Airbender) és Peter Gerety (Blue Bloods).

Visszatérő szereplők: Toby Stephens (Vexed, Robin Hood)

Történet: a sztori alapjául az azonos című angol produkció szolgált, melyet – szintén – Lynda La Plante írt – míg itt közreműködik. A középpontban egy rendőrnő áll, akit áthelyeznek New York-ba. Az őrsön, ahova kerül, jobbára a férfiak vannak, akiknél ki kell harcolnia a tiszteletet, de nem lesz nagy feladat számára, mert ért a szakmához és vág az esze, mint a borotva.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 22:00-tól – A Whitney felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Ha emlékezetem a helyén van, akkor tavalyi menetben nem kapta meg a berendelést. (Talán a szereplőgárda hiányossága miatt???) Most viszont igen. Csütörtök késő estére nyomozós koncepciót rakni kicsit merész húzás. A másik, hogy itt is egy nőre helyeződik a hangsúly egy olyan helyen, ahol jobbára a férfiak dominálnak, tehát a női nézőket is le szeretnék ültetni. Magától az ügyektől fog eldőlni, hogy mennyire fog tetszeni. Attól, hogy milyen átívelő szálat fog kapni főhősnőnk. Ennek fényében: a várós faktorja: 60%, túlélési esélye: 50%.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)


free web stats